Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat tietoa tämänhetkisistä tarjouksistamme ja kampanjoistamme.

Rekisteröityminen on helppoa: Jos sinulla on bitiban asiakastili, kirjaudu sisään ja klikkaa Uutiskirjeet. Valitse uutiskirjeet, jotka haluat vastaanottaa ja klikkaa Päivitä. Saat vahvistussähköpostin, jossa on linkki tilauksesi aktivoimiseksi.

Jos sinulla ei vielä ole bitiba-tiliä, noudata alla olevia ohjeita:

1.  Vieraile uutiskirjesivullamme
  2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi
  3. Valitse uutiskirjeet, jotka haluat vastaanottaa, ja napsauta Tilaa
  4. Avaa sähköpostisi ja vahvistussähköposti
  5. Napsauta linkkiä aktivoidaksesi tilauksesi