Shoppailu bitiballa on nopeaa, helppoa ja turvallista. Sinulta kysytään kassalla, mikäli haluat rekisteröityä asiakkaaksi. Rekisteröityminen on ilmaista ja ilman velvoitteita.

Kun olet lisännyt tuotteet ostoskoriin, napsauta sivun yläreunassa olevaa ostoskorikuvaketta ja napsauta sitten "Jatka kassalle". Valitse Tervetuloa zooplussaan -sivulta Uusi asiakas, täytä rekisteröintilomake ja tee tilauksesi.