Hyväksymme seuraavat maksutavat:

  • Suora verkkomaksu (Paytrail)
  • Luottokortti (Visa, MasterCard, American Express)
  • PayPal
  • Lasku (toisen tilauksen jälkeen)

 

Kaikki käyttämämme maksutavat ovat turvallisia. Henkilökohtaiset tietosi (kuten maksutiedot, sähköpostiosoite ja osoite) sekä jokaista maksua koskevat tiedot on suojattu kryptauksella ja erillisellä valtuutusprosessilla.

 

Luottokorttimaksu

 

Luotto- tai maksukorttiasi ei veloiteta ennen kuin tavarasi lähtevät varastoltamme. Kun lisäät uuden kortin, voit tallentaa korttitietosi tulevia ostoksia varten.


Paypal

Jos valitset PayPalin, sinut ohjataan PayPalin kassasivulle suorittamaan maksu loppuun. Huomaa, että emme hyväksy maksuja USA:n PayPal-tileiltä.

 

Lasku

 

Tarjoamme rekisteröidyille asiakkaille mahdollisuutta maksaa laskulla toisen onnistuneen tilauksen jälkeen. Asiakkaan tulee tilata säännöllisesti, mikä tarkoittaa kahta maksettua tilausta edellisten kolmen kuukauden aikana. Huomaa, että yksittäistapauksissa tai tilaamistasi tuotteista riippuen emme voi aina tarjota laskumaksumahdollisuutta. Kyseessä on automaattinen prosessi, ja asiakaspalvelijamme eivät voi muuttaa maksutapaa laskuksi. Lisää laskua maksaessasi aina laskun numero viestikenttään. Maksa tilaus 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta seuraavalle tilille:

 

bitiba GmbH

IBAN: 

SWIFT (BIC):

 

Voit lukea lisää maksutavoista täältä