Hyväksymme seuraavat maksutavat:

• Suora verkkomaksu (Paytrail)
  • Luottokortti (Visa, MasterCard, American Express)
  • PayPal
  • Apple Pay

Kaikki käyttämämme maksutavat ovat turvallisia. Henkilökohtaiset tietosi (kuten maksutiedot, sähköpostiosoite ja osoite) sekä jokaista maksua koskevat tiedot on suojattu kryptauksella ja erillisellä valtuutusprosessilla.

Luottokorttimaksu

Luotto- tai maksukorttiasi ei veloiteta ennen kuin tavarasi lähtevät varastoltamme. Kun lisäät uuden kortin, voit tallentaa korttitietosi tulevia ostoksia varten.

Paypal

Jos valitset PayPalin, sinut ohjataan PayPalin kassasivulle suorittamaan maksu loppuun. Huomaa, että emme hyväksy maksuja USA:n PayPal-tileiltä.

Apple Pay

Apple Pay on saatavilla maksuvälineenä iOS-laitteille sovellus- ja mobiiliverkkokaupassamme. Voit valita tämän maksutavan kassalla. Tämä maksutapa on käytettävissä Safarin kautta ja voit maksaa linkitetyllä maksukortilla. Maksat suoraan Apple-tilisi kautta. Kun olet tehnyt tilauksesi, sinut ohjataan Applelle valtuuttamaan tilaussumman maksaminen. Heti kun olemme saaneet tiedon valtuutuksestasi, toimitus alkaa - riippuen tavaroille määritetystä toimitusajasta.

Riippuen Apple Payhin tallennetusta maksutavasta, laskun todellinen summa vähennettynä mahdollisilla alennuksilla, kupongeilla jne. veloitetaan välittömästi lähettämisen jälkeen.

Voit lukea lisää maksutavoista täältä