Valitse maksutapasi siirtymällä Tilin hallinta -kohdassa henkilötietoihin ja valitsemalla sitten Maksu-osiosta Muuta-vaihtoehto. Valitse haluamasi maksutapa ja napsauta Päivitä-painiketta.

Voit myös valita maksutavan kassalla ennen tilauksen tekemistä.

Huomaa:

Tilin maksutavan päivittäminen ei muuta juuri tekemäsi tilauksen maksutapaa. Jos sinun on vaihdettava maksutapaasi tilauksen lähettämisen jälkeen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.