Voit vaihtaa salasanasi kirjautumalla sisään bitiba-asiakastilillesi ja siirtymällä Tilin hallinta -osioon – Henkilötiedot, jossa voit vaihtaa salasanasi.

Jos et muista salasanaasi, klikkaa kirjautumissivulla "Unohditko salasanasi?" ja kirjoita rekisteröity sähköpostiosoitteesi varmistaen, että sähköpostiosoitteen edessä tai jälkeen ei ole ylimääräisiä välilyöntejä. Tämän jälkeen napsauta "Palauta salasana" -painiketta. Lähetämme sinulle salasanan palautusviestin. Jos et saa sähköpostia seuraavan 15 minuutin kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.