Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi. Niiden avulla voimme seurata kaikkia tuotteita, jotka olet lisännyt ostoskoriin. Niiden avulla voimme myös muistaa sinut, kun palaat myymäläämme.

Evästeet helpottavat myös sivustollamme liikkumista ja auttavat sinua löytämään haluamasi tuotteet. Niiden avulla voimme tunnistaa mahdolliset virheet ja ne auttavat näyttämään sinulle tuotteita, jotka voivat olla merkityksellisiä.

Jos haluat tehdä tilauksen zooplussalla, sinun tulee ottaa evästeet käyttöön. Jos kuitenkin vain katselet ympärillesi ostamatta, voit poistaa evästeet käytöstä.

Henkilötietojesi suojaaminen on meille erittäin tärkeää ja käytämme vain turvallisia evästeitä. Saat lisätietoja evästeiden käytöstä verkkosivustollamme, niiden erityisestä tarkoituksesta ja niiden poistamisesta tai tallentamisen estämisestä siirtymällä Tietosuojaselosteeseen.